Tuesday, 23 October 2012

Header -Zatul

nah klik kt gmbr and save as



hrp suka.... :D

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, 12 October 2012

Namaku di sebut oleh Aaron Aziz?

 huh nmaku disebut oleh Aaron Aziz?
bia btul..Rin pon terkejut gk
nk bukti???tgk gmbr di bwh yg Rin printscrene(btul ke ejaan tu :P)


haha btul kan?? Rin terkejut gila...
x percaya tol Aaron Aziz tulis cm tu hehe
promote FB Rin plk ok la ebelibadi cau dulu!
Asssalamualaikum..




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, 5 July 2012

Pemenang Giveaway: Blog tercantik by Nurin


hye...jom tgk siapa pmng yuk.....

1.http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/05/giveaway-blog-tercantik-by-nurin.html
:edit blog by Min mi ,animated header & header by Aznie 
topup rm 3 by Shafri , brooch by Hotz Mumma , header by Rochelle,
edit gambar by Farain ,header 2 by Aiman & 10% discount on purchase by Lovebag

2.http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/giveaway-blogku-tercantik-by-nurin.html
:animated header & header by Aznie , cursor nama by Ayesha ,header by Mira ,
 brooch Hotz Mumma,edit blog full template by An-Nisa

3.http://andisakinah.blogspot.com/2012/05/blog-ku-tercantik-bynurin.html
:cursor nama by Ayesha ,header by Mira ,felt craft by Azie,
banner by An-Nisa

4.http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/06/giveaway-blog-tercantik-by-nurin.html
:cursor nama by Ayesha ,banner simple by norfaiez  banner by Nisa & 
header by  An-Nisa

5.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/giveaway-blog-tercantik-by-nurin.html
:klip rambut 1 & brooch 1 by Nas shoppe & inner(2 utk 1 winner) by Hailady &
topup rm 15 by Waniey

yang x menang ni hdiahnye....

 5% discount shopping at De Closette by De closette

PERHATIAN!: sila tuntut hdiah kpd sponser sndri. sy tidak akn uruskan
apa-2 . sila komen di sni jika anda menang....
hdiah akan lesap jika x di tuntut selama seminggu..

SEKIAN.






Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 16 June 2012

Birthday Giveaway by Shafri & Amna



nk join klik sini



Utk Bellaluna Boutique:bgi nurin shop ni brg-2 semua terbaik , andai kta nurin ade duit byk
mmg nurin brong kesemuanye....hehe 

Utk Shafri:Happy birthday to you -x2 happy birthday to Shafri May Allah bless u...

Tag : Dia




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, 15 May 2012

Jom Letak banner!!


hye-2 guys...ok tiba-2 nurin nk buad bisnes
'ce wah nurin skung pndai buad bisnes ye hehe'
ok...kpd sesiapa yg nk letk banner or iklan or apa-2
kt blog nurin..korang boleh sewa ngan hrga yg sgt-2 murah...
biasanye org sewa RM 20-15 gitu kan...tpi nurin xnk jual mhal-2
nurin nk jual ngan harga RM 3 haha ha besar nurin tulis kan...
murah gila kan-2.. so rugi klo korng x tempah 
ok nk tau cara-2 nk tempah?? sila PM di inbox page nurin>>Page nurin
ok sampai sini sja entry nurin ye.....
bubye..........

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, 30 April 2012

1st Giveaway by LeenNajib


hye alls haha klau korang tgk kt blog
si nurin ni penuh ngan GA la Contest la itula ini la
hehe korang mesti bosan kan??nurin xbosan pon suka adalah..
hehehe . okla tnpa buang masa jom tgk syarat-2 beliau ?

Syarat-syarat
1.follow blog akk Fazleen Kamarudin
2.Follow and like all sponser(boleh pergi trus kt blog akk cute tu )
3.Title entry"1st Giveaway by LeenNajib
4.copy the banner and link it to her entry
*bold the banner,copy and paste
5.tag to others blogger(min:2 person)
6.Lastly leave your link entries in the comment blog akk tu
untuk lebih lanjut sila la ke blog Fazleen Kamarudin okk

Ok , sebelum habis kan cite merapik ku hehe
sy nak tampal banner beliau 
jgn risau banner ni tak akan terbang
sebab sy dh tampal gna gam GAJAH :P


siap ! hrp-2 sy boleh menang edit blogskins aminnnn


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Contest Hebat : Happy 13th Birthday Ninie!!


hye girls and boys sehat??
hehe x tahu la knp nurin ni rajin sgt nk join contest 
hehe nk dpt hdiah lettew :P .
k la malas nk memanjangkan crita.....
jom bace syarat-syarat beliau.....
owh sebelum tu sy nk tampal banner cute kak Ninie
di bwh menggunakan gam Gajah  :P  .

nk join click sini>Ninie cute girl

Syarat-syarat

1) Warganegara Malaysia
2) Mempunyai Sebuah Blog
3) Mempunyai Satu Akaun Facebook
4) Follow Blog, Like Page Add Dan Join Group Sponsor (klik pada perkataan yang bewarna merah..)
   
    1) Lianafadila Felt Craft  (Like Page dan Follow Blog)
    2) RIMA Alliq Mobile Communication --
    3) Mya's Closet (Like Page dan Like Page dan Follow Blog) --
    4) Suka Collection (Like Page dan Follow Blog)
    5) Love Felt (Add Facebook)
    6) Mizzs Ninie -Me- (Follow Blog dan Like Page dan Join Group)
    7) Shawl Kami (Add Facebook)
    8) Efa Shawl (Like Page dan Follow Blog)
    9) Aimie Shop (Like Page dan Like Page dan Follow Blog) --
  10) Lovebag Lovebag Private Closet (Like Page dan Follow Blog)
  11) Lady Zaza Collection (Like Page) --
  12) MaNTaP! !TeRBaeK (Like Page dan Follow Blog)
  13) MS Zayyad (Like Page dan Follow Blog)
  14) Zahidah Wahid (Like Page dan Follow Blog)

5) Buat sebuah entri bertajuk, Contest Hebat : Happy 13th Birthday Ninie!!
6) Tampal banner contest dan linkkan ke sini. Kalau nak letak banner contest di sidebar lebih bagus..
7) Buat satu hadiah berbentuk doodle, lakaran, lukisan tangan, vector, puisi, pantun, cursor, banner, header, gambar atau apa-apa sahaja untuk dihadiahkan kpd Ninie.. Tak kisah if korang nk letak watermark korang dlm gambar tu.. ( BEBAS )
8) Lengkapkan slogan ini (tak kisah berapa perkataan pun)
    Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Ninie kerana.........
9) Sila jawab teka-teki ini :
    Bilakah Tarikh Lahir Ninie?
    Klu : Sila tgk di Facebook Ninie.. Search je..
9) Hantarkan link entri anda di ruangan komen..

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Ninie kerana ingin saling mengenali dan juga
ingin menggembirakan hati Ninie....

Jawapan Soalan yg Ninie ajukan:22 September 1999 (haha betul ke dok tau)

                     Dipersilakan Hadiah yg burok untuk Ninie haha jgn gelak

hrp sgt-2 Ninie sudi hadiah sy yg x seberapa ini...
Akhir kta skli lgi Nurin nk ucpkn Selamat Hari Jadi Ninie !!
semoga panjang umur ,murah rezeki....
                                                

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, 29 April 2012

- Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥


hye semua....girl-2 dan boyboy-2 .
hari ni nurin rajin nk join Contest kakak comel nii
hehehe ok la , tnpa buang masa jom baca Syarat-2 die......

cntik kan banner beliau ,
sy dh tempek banner ni gune gam gajah supaya
x terbang he he he.

Syarat-syarat
1. Buat satu entry bertajuk - Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥
2. Copy banner diatas dan paste di dalam entry tersebut serta link kan ke entry ini.
3. Wajib FOLLOW blog aien story dan FOLLOW blog sini dan FOLLOW blog sini .
4. Wajib LIKE fan page aien story dan LIKE and FOLLOW sponsor2 hadiah .
5. Bagi sesiapa yang ada twitter, sila FOLLOW twitter aien story.
6. Wajib CLICK sinisinisinisinisini, dan sini\wajib click supaya hadiah bertambah/
7. Di dalam entry tersebut, korang semua WAJIB letak DUA gambar senyuman korang
yang menawan hati ain. Tak kisah kalau itu gambar kawan, adik atau sesiapa pun. 

ok dah baca syarat ? senang je kan syarat die hehe klo korang nk join
klik sni>>kak aien
huhu di persilakan tgk gmbr yg x brpe comel ni hehehe
Gambar 1
gambar my brother hehe die ngah
happy sgt-2 mse ni

Gambar 2

ini lah gmbr yg di pertaruhkan hehehe
hrp leh menang.....bubye...






Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 14 April 2012

Promosi Camera LOMO


hello girls and boys..hehe hari ni Nurin nk jual camera LOMO waterproof tuu
ala camera yg boleh tngkp gmbr dlm air tuuuuu...mmg oh sem la....
hehehe klo korng bli kt kedai msti beratus kan222 hehe
tpi klo korng beli kt nurin korng dpt hrga murah termasuk postage.....
huhuhu nk tgk x gmbr camera tu??jom usha kt bwh dlu.....


comel x?cute x?ohsem x? hehe bnyknye la nurin tnye......inila Camera
LOMO Waterproof tu.....comel x??
msti arh comel...klo korng nk beli Camera ni dgn hrga yg murah
bolehla PM kt inbox FB nurin...........
Klik sini yee untuk ke FB nurin.....dan untuk pengetahuan anda...
harga murah ni smpai 20 April 2012 je tau so..jgn lepaskan peluang anda
ini!!!!!!okla bubye n assalamualaikum!

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, 25 March 2012

jom JOIN!

 
Cute x banner di ats huhu cute kan2 nk tau x banner ni kepunyaan spe??
rochelle punye wohhhh hehe banner beliau buat ni sbb nk cri admin wohh
hehe klo korng na join n jdi admin group di ats klik sni lju2 ok rugi x join...
klo korng nk tau nurin nk jdi admin ni sbb nurin sgt2 minat jdi admin hehehe
dan nurin ske cre psl orgggg..so klo korng x join mmg tersgtla rugiii
klah smpai d sni sjee byeeeeee

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 17 March 2012

Ohsem x banner Beliau di ats ohsem kan2
sy berminat sgt2 untuk join Contest ni hadiah die pun menarik
rgi spe x join.....huhu sesiapa yg nk join tu Klik sini laju2! ye huhu
antara hadiah yg sy minati adlh Neklace n Bracelets tu
sy hrp sgt2 dpt menang huhuhu
Tag:Akak Comel & semua yg bca entry ni ok bubye.........




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, 15 March 2012

SEGMEN: Lets Be Friend

 
comel x banner diatas hehe ok sesiapa nk join segmen ni Klik sini cepat!hehe

*Nama yg Paling 'Femes':I'Ryn
*Umur:12 tahun
*5 perkara yang pling di gemari:berblogging,menyanyi,main bola jring,
coklat & baca novel

tag:http://qialoveleman.blogspot.com/ & orng yg bce entry ni (hihi)




Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN

 
Ok,sy sgt2 berminat dngn contest Akak kite ni hehe klo korng nak join giveaway ni
Klik sini okk ^ ^

ini syarat2 penyertaan  Beliau ;D
1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .
Hadiah-hadiah Penyertaan
1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made
 Akak Nazihah sy sgt2 ske contest n hadiah penyertaan akk ni...< ^ ^>
huhu .lebih2 lgi pensel case tu wrna PINK ., Klo nk tau Pink adlh wrna
kegemaran sye....'I like Pink' huhu n lgi stu pensel case tu sgt2 comell.....
n sbrnya pensel case ni untuk sy sndri hek hek hek
sme cm tuan diew hehehe.sy berhrp sgt-sgt sy dpt pensel case tu...





Terima Kasih kerana membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, 13 March 2012

Vanila Cholat...


Ello2 semua...ok ari ni aku sgt2 sdih bab episod Vanila Strawberry Coklat
episod terakhir arkh!!!!!!!dlm hty aku ni kte la...npe cpt sgt hbis....
urm redha jela nk wt cmne....(Redha jgn x redha)!!!! hahahaha
ok hry ni x sbr gile nk tgk episode terakhir ni yuhuuuuuuuu.....
pdn mke dngn Kamal ngan Liyana tu dh terbongkar rahsia diorang......hahaha(kejam)

k la smpai sni je aku crita ...Vanila Cholat nk mule dh ni
kbye....tgk jgn x tgk!! hehe kang aku tumbuk
Assalamualaikum!!!!
Izara n Aiman....sgt serasi







Terima Kasih kerana Sudi membaca :)


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 25 February 2012

Doodles pertama ku.....


ok ..tetiba pgi tdi rsa bosan so gi ar kt stu blog ni
urmm doodles2 die semua cntik2 aku pon cbe ar wt doodles....
urmmm mula2 buat yg x de background pstu tetiba tngan aku ni rjin
nk wt bunge2,rama2 mcm2 arhh lah2 aku wt jela ni hasil dieeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






haha simple kan.......
btw dpt gak aku wt doodles.......
okla bubye...
assalamualaikum!!~~~~~~~









Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, 10 February 2012

Merentas DESA...-.-



okk sgt2 pnt arini sbb gi skolah tdi...urmm
korang nk tau npe aku gi skolah???
ok2 aku gi skolah bab ade larian merentas desa...
tekejut x huh!!!
hahaha aku x tekejut pownnnnn bab dh 6 thun
aku menyertai larian merentas desa...
nk tau aku rumah ape?????
rumah Hijau lorhhh rumah temenggong,,,,,
nk tau pnt ke x.?????
gile ape cmfirm la penat 5 km!!!!!!
huhuhuhu nk tau spe menang hush!!!!!!!!
rumh Biru mng....nk tau umh hijau dpt nom bpe
dushhh RAHSIA..................
BTW xpela wlau pon rumah hijau kalah
sukan thunan nnti kita kalahkan rumah2
yg lainnnn wahahaha(KEJAM)'-'
k la smpai sini je aku citer penat jari
mengTAIPnye.....ok la see you in other
entry bubye Assalamualaikum...!!!





Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, 8 February 2012

Malaysia VS Bahrain........




Fuhhhhhh tpt jam 11 pm tros aku bkk tv...
nk tau npe bkk tv? sbb ade perlwanan malaysia vs bahrain..
so cpt2la aku bkk tv.........
huhu mmg sengit perlawanan die orng.....
bile bahrain di berikan sepakan coner
mesti aku tutup mte n ckp Ya ALLAH ya tuhanku.........
smbil tu aku ckp ayhhhh klau gol bgi tau ekkkkk
menggeletar badan ku ini (wahh skemanye ayt...)
wlaupun Malaysia gigih tetapi tembos gk 2 adoiyaiiii
xpela Malaysia cbe lgi yeeeeeeee
hurmmm wlau pon sdih bab malaysia x mng 
tpi x pela redho.....jela......
ok la smpai di sini sje byeeeeeeeeee 


Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 4 February 2012

Salah Telepon``~ _-.-_

(jwb jgn xjwb)



ok arini nk cite pasal 'salah telepon'
hurmmm pelik un?
ok cm ni cite die.....aku n mak aku gi la umh jiran..
mse tu sje je jln2 gi umh jiran
jiran aku tu jemput aku ngan mak aku msok umh die
pastu aku n mak aku msokla
pastu ade la baby jiran aku ni
die main2 telepon.....
telepon tu sme sgt2 ngan telepon mak aku
aku ingtkan tu tepon mak aku
mse tu akk die ade duk tepi baby tu
aku pon amikla telepon kt baby tu
pastu aku tgk2 gmbr wallpaper gmbr akk
baby tu ,merah pdm mke aku bab mlu
lah2 aku tros bgi telepon tu kt baby tu
rupe2nye mak aku xbwk telepon
mlu gila aku SIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku un ajk mak aku blik bab xthn malu hahahaha
k la bye2.....



Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, 27 January 2012

Sakit Pewottt!!~


Ok ni nk cite pasal skit perut yg terAMAT2
aku ngah best2 men FB tibe2 perut aku skit,
skit x terhingga adoii aku tahan je ar dhla mse
tu tinggal kt umh sorang2 adoiyyyyyy
skit perot smpai Cirit- birit euwww
aku rse dekat 15 minit aku dok dlm tndas
tu bab skit sngt perot BTW lme kelamaan
perot aku dh skit syukur alhamdullillah.
ok la smpai sini je ar aku cite yepp 
ok bye guys have a nice day........



Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Credit to :

Cik Fie