Sunday, 29 April 2012

- Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥


hye semua....girl-2 dan boyboy-2 .
hari ni nurin rajin nk join Contest kakak comel nii
hehehe ok la , tnpa buang masa jom baca Syarat-2 die......

cntik kan banner beliau ,
sy dh tempek banner ni gune gam gajah supaya
x terbang he he he.

Syarat-syarat
1. Buat satu entry bertajuk - Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥
2. Copy banner diatas dan paste di dalam entry tersebut serta link kan ke entry ini.
3. Wajib FOLLOW blog aien story dan FOLLOW blog sini dan FOLLOW blog sini .
4. Wajib LIKE fan page aien story dan LIKE and FOLLOW sponsor2 hadiah .
5. Bagi sesiapa yang ada twitter, sila FOLLOW twitter aien story.
6. Wajib CLICK sinisinisinisinisini, dan sini\wajib click supaya hadiah bertambah/
7. Di dalam entry tersebut, korang semua WAJIB letak DUA gambar senyuman korang
yang menawan hati ain. Tak kisah kalau itu gambar kawan, adik atau sesiapa pun. 

ok dah baca syarat ? senang je kan syarat die hehe klo korang nk join
klik sni>>kak aien
huhu di persilakan tgk gmbr yg x brpe comel ni hehehe
Gambar 1
gambar my brother hehe die ngah
happy sgt-2 mse ni

Gambar 2

ini lah gmbr yg di pertaruhkan hehehe
hrp leh menang.....bubye...






Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 budak cantik and handsome:

aien aien said...

http://aienstory-aien.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-by-aien-story-contest.html SILA RUJUK ;)

Credit to :

Cik Fie