Thursday, 15 March 2012

GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN

 
Ok,sy sgt2 berminat dngn contest Akak kite ni hehe klo korng nak join giveaway ni
Klik sini okk ^ ^

ini syarat2 penyertaan  Beliau ;D
1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .
Hadiah-hadiah Penyertaan
1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made
 Akak Nazihah sy sgt2 ske contest n hadiah penyertaan akk ni...< ^ ^>
huhu .lebih2 lgi pensel case tu wrna PINK ., Klo nk tau Pink adlh wrna
kegemaran sye....'I like Pink' huhu n lgi stu pensel case tu sgt2 comell.....
n sbrnya pensel case ni untuk sy sndri hek hek hek
sme cm tuan diew hehehe.sy berhrp sgt-sgt sy dpt pensel case tu...





Terima Kasih kerana membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

3 budak cantik and handsome:

Nur Nazihah Hassan Nur Nazihah Hassan said...

btw. .tgk je la updated psl GA ni ye. .akk anggap awk dah buat syart2nye ni. .

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

Nurin Nabilah Nurin Nabilah said...

most welcome sy hrp sgt2 dpt menang giveaway nihy tqvm :)

Credit to :

Cik Fie