Friday, 30 December 2011

Pejam celik pejam celik....tgk2 dh nk msok 2012 dh yeayyyy!!!!!
gembira tol aku hehe yahuuuu dh nk msuk 2012!!!!!!!!


Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, 28 December 2011

bosan~~

hye kwn2 di blog, dh lme aku x update blog  huhu.......ni la kije aku klo bosan.....

ni plk akk aku yg nom 2..........aku ngah best tngkp gmbr sorang tiba2 die menyibuk plk nk tngkp gmbr ngan aku dhla ngah mkn durian muehehehe...... k lah bye

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Monday, 19 December 2011

tiba2 aku rse bosan........
so aku wt keputusan untuk snap gmbr muahahaha ni la hasilnya

wahahaha klo kelakar mintak maaf ye kahkahkah sy cme nk berkongsi cite jep ok bye!

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Sunday, 18 December 2011

Tibe2 jew pgi tu aku bosan, pastu aku teringat dngn koleksi brngn PINK aku tuh jdi tnpa buang mse aku ambik enset aku, aku teros susun koleksi brng PINK aku tu pastu aku snap semua koleksi brngn PINK aku tu ni la hasil nya:

huahuahua sbnrnya bnyk lgi tau tpi mlas nk ambik bnyk2. sya snap gmbr ni bkn sbb nk menunjuk...tpi sy hnye nk tunjuk yg sy ni ske sgt wrne PINK, my life Is PINK only hehe......SALAM!
Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, 16 December 2011

GERAM!

Dh lme sgt aku geram ngan die ni....aku sbr je, tpi lme kelamaan aku brsbr die smkin bnyk lemak ISH GERAMNYE AKU!!Aku rse cm nk tumbok2 je mke die tu, huhuhu msti korang trtnye2 spe yg aku mksudkan tu kan.Maafla ye aku xleh bgi tau .....aku cme nk luahkan prsaan je kt sini huhu ok lah smpai di sini aje aku cerita psl 'miss ???'malas nk crita pnjng2...meluat plk aku huhu ok la bubye salam...


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Credit to :

Cik Fie