Sunday, 25 March 2012

jom JOIN!

 
Cute x banner di ats huhu cute kan2 nk tau x banner ni kepunyaan spe??
rochelle punye wohhhh hehe banner beliau buat ni sbb nk cri admin wohh
hehe klo korng na join n jdi admin group di ats klik sni lju2 ok rugi x join...
klo korng nk tau nurin nk jdi admin ni sbb nurin sgt2 minat jdi admin hehehe
dan nurin ske cre psl orgggg..so klo korng x join mmg tersgtla rugiii
klah smpai d sni sjee byeeeeee

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 17 March 2012

Ohsem x banner Beliau di ats ohsem kan2
sy berminat sgt2 untuk join Contest ni hadiah die pun menarik
rgi spe x join.....huhu sesiapa yg nk join tu Klik sini laju2! ye huhu
antara hadiah yg sy minati adlh Neklace n Bracelets tu
sy hrp sgt2 dpt menang huhuhu
Tag:Akak Comel & semua yg bca entry ni ok bubye.........




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Thursday, 15 March 2012

SEGMEN: Lets Be Friend

 
comel x banner diatas hehe ok sesiapa nk join segmen ni Klik sini cepat!hehe

*Nama yg Paling 'Femes':I'Ryn
*Umur:12 tahun
*5 perkara yang pling di gemari:berblogging,menyanyi,main bola jring,
coklat & baca novel

tag:http://qialoveleman.blogspot.com/ & orng yg bce entry ni (hihi)




Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN

 
Ok,sy sgt2 berminat dngn contest Akak kite ni hehe klo korng nak join giveaway ni
Klik sini okk ^ ^

ini syarat2 penyertaan  Beliau ;D
1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .
Hadiah-hadiah Penyertaan
1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made
 Akak Nazihah sy sgt2 ske contest n hadiah penyertaan akk ni...< ^ ^>
huhu .lebih2 lgi pensel case tu wrna PINK ., Klo nk tau Pink adlh wrna
kegemaran sye....'I like Pink' huhu n lgi stu pensel case tu sgt2 comell.....
n sbrnya pensel case ni untuk sy sndri hek hek hek
sme cm tuan diew hehehe.sy berhrp sgt-sgt sy dpt pensel case tu...





Terima Kasih kerana membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Tuesday, 13 March 2012

Vanila Cholat...


Ello2 semua...ok ari ni aku sgt2 sdih bab episod Vanila Strawberry Coklat
episod terakhir arkh!!!!!!!dlm hty aku ni kte la...npe cpt sgt hbis....
urm redha jela nk wt cmne....(Redha jgn x redha)!!!! hahahaha
ok hry ni x sbr gile nk tgk episode terakhir ni yuhuuuuuuuu.....
pdn mke dngn Kamal ngan Liyana tu dh terbongkar rahsia diorang......hahaha(kejam)

k la smpai sni je aku crita ...Vanila Cholat nk mule dh ni
kbye....tgk jgn x tgk!! hehe kang aku tumbuk
Assalamualaikum!!!!
Izara n Aiman....sgt serasi







Terima Kasih kerana Sudi membaca :)


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Credit to :

Cik Fie