Saturday, 25 February 2012

Doodles pertama ku.....


ok ..tetiba pgi tdi rsa bosan so gi ar kt stu blog ni
urmm doodles2 die semua cntik2 aku pon cbe ar wt doodles....
urmmm mula2 buat yg x de background pstu tetiba tngan aku ni rjin
nk wt bunge2,rama2 mcm2 arhh lah2 aku wt jela ni hasil dieeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






haha simple kan.......
btw dpt gak aku wt doodles.......
okla bubye...
assalamualaikum!!~~~~~~~









Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Friday, 10 February 2012

Merentas DESA...-.-



okk sgt2 pnt arini sbb gi skolah tdi...urmm
korang nk tau npe aku gi skolah???
ok2 aku gi skolah bab ade larian merentas desa...
tekejut x huh!!!
hahaha aku x tekejut pownnnnn bab dh 6 thun
aku menyertai larian merentas desa...
nk tau aku rumah ape?????
rumah Hijau lorhhh rumah temenggong,,,,,
nk tau pnt ke x.?????
gile ape cmfirm la penat 5 km!!!!!!
huhuhuhu nk tau spe menang hush!!!!!!!!
rumh Biru mng....nk tau umh hijau dpt nom bpe
dushhh RAHSIA..................
BTW xpela wlau pon rumah hijau kalah
sukan thunan nnti kita kalahkan rumah2
yg lainnnn wahahaha(KEJAM)'-'
k la smpai sini je aku citer penat jari
mengTAIPnye.....ok la see you in other
entry bubye Assalamualaikum...!!!





Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Wednesday, 8 February 2012

Malaysia VS Bahrain........




Fuhhhhhh tpt jam 11 pm tros aku bkk tv...
nk tau npe bkk tv? sbb ade perlwanan malaysia vs bahrain..
so cpt2la aku bkk tv.........
huhu mmg sengit perlawanan die orng.....
bile bahrain di berikan sepakan coner
mesti aku tutup mte n ckp Ya ALLAH ya tuhanku.........
smbil tu aku ckp ayhhhh klau gol bgi tau ekkkkk
menggeletar badan ku ini (wahh skemanye ayt...)
wlaupun Malaysia gigih tetapi tembos gk 2 adoiyaiiii
xpela Malaysia cbe lgi yeeeeeeee
hurmmm wlau pon sdih bab malaysia x mng 
tpi x pela redho.....jela......
ok la smpai di sini sje byeeeeeeeeee 


Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Saturday, 4 February 2012

Salah Telepon``~ _-.-_

(jwb jgn xjwb)



ok arini nk cite pasal 'salah telepon'
hurmmm pelik un?
ok cm ni cite die.....aku n mak aku gi la umh jiran..
mse tu sje je jln2 gi umh jiran
jiran aku tu jemput aku ngan mak aku msok umh die
pastu aku n mak aku msokla
pastu ade la baby jiran aku ni
die main2 telepon.....
telepon tu sme sgt2 ngan telepon mak aku
aku ingtkan tu tepon mak aku
mse tu akk die ade duk tepi baby tu
aku pon amikla telepon kt baby tu
pastu aku tgk2 gmbr wallpaper gmbr akk
baby tu ,merah pdm mke aku bab mlu
lah2 aku tros bgi telepon tu kt baby tu
rupe2nye mak aku xbwk telepon
mlu gila aku SIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku un ajk mak aku blik bab xthn malu hahahaha
k la bye2.....



Terima Kasih kerana sudi membaca


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

Credit to :

Cik Fie